De verloren Sinjoor

CORONA UPDATE:

Onze studio’s zijn voorzien van een keukentje, badkamer en privetuintje.

Hier kunt u in alle rust recreëren. Het ontbijt verzorgen wij in u eigen studio of desgewenst op u terras.

Wij werken volgens de RIVM regels.

 

Alle studio’s zijn voor 4 personen dus ideaal voor u alleen, als stel of met de kinderen.

Geniet van de rust en de ruimte.

 

Dirk en Anneke

 

Home klein.jpg (1.70 MB)

 

In de bossen van Bladel ligt Brabant’s best bewaarde geheim: bed & breakfast De Verloren Sinjoor. Geniet van de onbegrensde vrijheid en kom heerlijk tot rust temidden van landelijk groen. Een verblijf bij ons voelt als thuiskomen.

 

De Verloren Sinjoor is een gezellige bed & breakfast die de traditionele boerderijstijl combineert met moderne gemakken en comfort. Een huiselijke sfeer met authentieke hout-elementen en met voldoende licht door ruime ramen. Je kunt even helemaal offline gaan, maar we hebben ook gewoon wifi. 

 

 

Slaap in een knusse bedstee of in een gewoon bed. Of overnacht in een van onze Celtman bowtops, een moderne variant op de traditionele Ierse zigeunerwagen. ’s ochtends geniet je van een persoonlijk ontbijt, vers bereid met natuurlijke streekproducten. Daarna kun je genieten van de ruimte en de dieren rondom je verblijf, geniet van een kopje koffie of thee in je eigen privé-tuin, of trek je er op uit, op zoek naar al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

 

DSC_6663.jpg (1.17 MB)

 

Wij zullen er alles aan doen om het verblijf aangenaam en onvergetelijk te maken. Onze flexibele instelling maakt het mogelijk om af te wijken van de standaard. Vraag daarom gerust naar de mogelijkheden en geef uw wensen aan dan doen we er alles aan om ze te verwezenlijken.

Wij willen u uitnodigen om één of meerdere nachten bij ons te verblijven.