Over ons

 

De Verloren Sinjoor is Dirk en Anneke met hun gezin. Dirk draagt zijn Antwerpse geuzennaam ‘sinjoor’ met verve, samen met Anneke. Na omzwervingen door Engeland en Ierland streken zij neer in Bladel, waar deze sinjoor zijn hart verloor. Als je hier bent, zul je direct snappen waarom. Wees welkom bij de Verloren Sinjoor, waar ouderwets en nieuwerwets hand in hand gaan. Hier ervaar je het beste van twee werelden. 

 

f042f3c4-9fae-4bd9-8410-86c7b18c3c20 (002).jpg (688 KB) 

 

Met jarenlange ervaring in een bed & breakfast was het voor Anneke een droom om samen met Dirk deze uit de hand gelopen hobby nieuw leven in te blazen. Op zoek naar een bijzondere locatie kwamen ze in Bladel terecht. Anneke is een Bladelse in hart en nieren, en kan je dus alles vertellen over het moois van deze streek. 

 

groep.jpg (1.97 MB)

 

Deze twee buitenmensen nemen jou graag mee in die ervaring: je bent midden in de bossen, maar toch op steenworpafstand van winkels en activiteiten. Bij de Verloren Sinjoor vind je tal van boerderijdieren en eet je natuurlijke streekproducten. Bij Anneke en Dirk gaat het om jou, en wat jij wil. Gastvrijheid, kwaliteit en service staan voorop. De Verloren Sinjoor is Bladel’s best bewaarde geheim, maar iedereen mag het weten.