Omgeving

De Verloren Sinjoor is gelegen in de bossen van het Brabantse Bladel. Het is de ideale plek voor een natuurrijke rustvakantie die voelt als thuiskomen. De Verloren Sinjoor is een bed & breakfast net buiten Bladel, vlakbij uitvalswegen naar Eindhoven en Antwerpen.

 

 

In Bladel zijn allerlei winkels te vinden en diverse supermarkten. Bovendien ligt de Verloren Sinjoor op steenworpafstand van tal van leuke activiteiten. Geniet van een hapje en drankje bij ’t Nekkermenneke, tegenover ons; volg een creatieve workshop bij 't Ateljeeke. Voor de paardenliefhebbers bieden wij een mencursus aan met een ORUN instructeur van mencursusonline.nl. Dit kan bij ons of op locatie. Wandel door de bossen, alleen of op je eigen paard. Bezoek het nabijgelegen Landal ’t Vennenbos, met een subtropisch zwemparadijs, bowling, midgetgolf, en binnen- en buitenspelen - en dit alles op loopafstand. Ook bij nabijgelegen speelboerderij de Hooiberg en recreatiepark de Achterste Hoef is genoeg te beleven. Je hoeft alleen maar de deur uit te stappen om het zelf te ervaren. Wil je fietsen huren of heb je andere wensen? Geef het door en we maken het in orde.   

 

de verloren sinjoor (21 of 53).jpg (1.19 MB)

 

Wij zijn trots op Bladel en dat laten we je graag zien - en proeven! Bij ons in de buurt is vanalles te vinden. Daarom werken wij graag met natuurlijke streekproducten, zoals kaas van Kaasboerderij de Hooiberg of van de vershof, vlees van slagerij Baselmans en lekkere eitjes van onze eigen kippen. Kom je zelf proeven?