Omgeving

De Verloren Sinjoor is gelegen in de bossen van het Brabantse Bladel. Het is de ideale plek voor een natuurrijke rustvakantie die voelt als thuiskomen. De Verloren Sinjoor is een bed & breakfast net buiten Bladel, vlakbij uitvalswegen naar Eindhoven en Antwerpen.

 

image2.jpeg (102 KB)

 

In Bladel zijn allerlei winkels te vinden en diverse supermarkten. Bovendien ligt de Verloren Sinjoor op steenworpafstand van tal van leuke activiteiten. Geniet van een hapje en drankje bij ’t Nekkermenneke, tegenover ons;  Wandel of fiets door de bossen, ga paardrijden op de prachtige paden en  over de heide. Zelf geen paard, bij ons kun je een paard huren met of zonder gids. Zwemmen in een zwemvijver, bowlen, midgetgolf en dit alles op loopafstand. Bij de nabijgelege speelboerderij de Hooiberg is genoeg te beleven. Je hoeft alleen maar de deur uit te stappen om het zelf te ervaren. De Efteling, Beekse Bergen, Papegaaiencentrum, Klimrijk voor ieder wat wils. Wil je fietsen of heb je andere wensen? Geef het door en we maken het in orde.   

 

image0.jpeg (156 KB)

 

Wij zijn trots op Bladel en dat laten we je graag zien - en proeven! Bij ons in de buurt is vanalles te vinden. Daarom werken wij graag met natuurlijke streekproducten zoals kaas, yoghurt en beleg van de Kaasboerderij en lekkere eitjes van onze eigen kippen. Kom je zelf proeven?

 

Omgeving2.jpg (2.13 MB)

 

Nog meer in de omgeving:

Efteling

Beekse Bergen 

Dierenrijk

Papegaaienpark Veldhoven 

Spartelvijver Hooge Mierde

Bockenreyder Esbeek

Tinteltuin Eersel

Markt Eersel

 

Om te eten:

Divino in Hapert

Liberty in Bladel

Nagoya in Bladel

Crijns in Bladel

XTRA social in Reusel

Bochica in Reusel

Easy restaurant in Reusel

Hollandershoeve (pannenkoeken) in Reusel

Voor Anker in Lage Mierde

In het wilde zwijn

 

Wandelen:

De Pals 

De Pan

Landgoed de Utrecht

Cartierheide

Kroonvense heide

Laarven

De Heksenboom (mooiste boom van Nederland)