Stables & breakfast

De Verloren Sinjoor is een stables & breakfast: een B&B waar je ook je paard of pony kunt stallen. Bij de Verloren Sinjoor waan je je in de rust van het Bladelse platteland, maar toch dichtbij het dorp en allerlei activiteiten. De Verloren Sinjoor is een huiselijk en gezellig oord, gebouwd in nieuwerwetse boerderijstijl. .  

 

 

Wij hebben in de boerderij 5 vertrekken, waarvan er 4 ook een bovenverdieping hebben en een eigen tuintje. Wil je in een bed slapen, of in een bedstee? Het kan allebei. Elk vertrek heeft een eigen badkamer en keuken, maar ook toegang tot een gezamenlijke ruimte en keuken. Daar wacht de volgende ochtend een heerlijk en persoonlijk ontbijt op je, bereid met verse streekproducten. Voel je je avontuurlijk? Huur dan een Celtman bowtop en breng de nacht door in deze traditionele Ierse caravan.

 

 

Je paard of pony kan in de wei grazen of op stal. Wij zorgen voor hooi en brokken. Na een fijne rit door de prachtige bossen en heide kun je vanuit je eigen keuken je paard zien grazen terwijl je geniet van een welverdiend hapje of drankje.