Stables & breakfast

De verloren sinjoor is ook een stables&Breakfast waar je met je paard kan verblijven. Groepen en mengroepen tot 15 paarden zijn ook zeer welkom bij ons. 

We hebben 5 ruime stallen, 2 betonpaddocks, 2 ruime zandpaddocks, afspuitplek en een grote weide waar je de paarden vanuit de B&B kunt zien grazen terwijl jullie genieten van een welverdiend hapje of drankje.

Wij hebben 2 gpx routes van +/- 50 km die jullie brengen door prachtige bos, heide en prachtige vennen met brede zandpaden met directe verbinding vanuit de B&B.

 

Wil je graag leren mennen of je techniek verfijnen, dit kan ook bij ons met instructeur Theo van der Velden van mencursusonline.nl.

Nieuw! Paard met of zonder kar kan bij ons gehuurd worden (vraag naar de mogelijkheden).

 

 

Bij de Verloren Sinjoor waan je je in de rust van het Bladelse platteland, maar toch dichtbij het dorp en allerlei activiteiten.

De Verloren Sinjoor is een huiselijk en gezellig oord, gebouwd in nieuwerwetse boerderijstijl.      

 

De verloren sinjoor STABBLES foto1.jpg (628 KB)

 

Wij hebben in de boerderij 5 vertrekken, waarvan er 4 ook een bovenverdieping hebben en een eigen tuintje. Wil je in een bed slapen, of in een bedstee? Het kan allebei. Elk vertrek heeft een eigen badkamer en keuken, maar ook toegang tot een gezamenlijke ruimte en keuken. Daar wacht de volgende ochtend een heerlijk en persoonlijk ontbijt op je, bereid met verse streekproducten. Voel je je avontuurlijk? Huur dan een Celtman bowtop en breng de nacht door in deze traditionele Ierse caravan.

 

De verloren sinjoor STABBLES foto2.jpg (907 KB)